Головна | Рекрутський клан! - Форум | Зареєструйтеся | Увійти Приветствую Вас Перехожий | RSS
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Рекрутський клан!
LewДата: Вівторок, 20.11.2007, 18:04 | Повідомлення # 1
Група: Видалені

Є пропозиція заснувати рекрутький клан від основного клану Біла троянда! Це була ідея Депути. За браком часу я не міг раніше зайнятися організацією цього клану. Зараз в мене появилося кілька ідей на цю тему, які я би хотів поставити на обговорення на нашому форумі.

В рекрутський клан могли б входити всі герої, які бажають вступити в головний Антиімперський клан "Біла троянда", але ще не досягли 7 рівня. Вони могли б користуватися нашим форумом - також разом виходити за бажанням на полювання чи в бої з героями головного клану, які ще не досягли 7 рівня, також користуватися нашим форумом, щоб оживити трохи сторінку нашого клану. Після досягнення 7 рівня героїв рекрутського клану можна б було приймати в основний клан.... Тут є ще багато питань, які можна би було обговорити разом! Основні питання:

1. Чи може хтось з нашого клану зайнятися організацією рекрутського клану?

2. Яку назву дати цьому кланові?

3. З якого рівня приймати в клан? - моя пропозиція 3-6

В мене на наступні 2 тижні є трохи вільного часу - потім знову буде тугувато.... Але я випадково познайомився з одним героєм 5 рівня - нік Бандеровець - який міг би допомагати в органіції рекрутського клану. Якщо серед нас не виявиться бажаючих - можна запитати його - чи він не хотів би стати головою нового клану! Бандеровець дуже хоче в український клан! biggrin

Тема відкрита на пропозиції і критику! smile

БуякаДата: Вівторок, 20.11.2007, 23:40 | Повідомлення # 2
Виконт
Група: Перевірені
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Я не проти) 3-6 рівень, з назвою туго....) , а от з ніком Бандеровець будуть питання( з одного боку піар , з іншого багато незадоволених)

Мы уже почти у самой истины

DeGart_BlessedДата: Середа, 21.11.2007, 00:19 | Повідомлення # 3
Барон
Репутація: 1
Мда нік так сказать не всі зрозуміють, й ще прпозиція ввести для всих сокланів одноклановість, а то в майбутньому з введення клан-боїв буде путанина

Я Українець і в цьому моя гордість

Antiempire-RoseДата: Середа, 21.11.2007, 00:57 | Повідомлення # 4
Канцлер
Група: Адміністратори
Репутація: 4
Ідея гарна. Нік бандерівець, дійсно, може комусь, зокрема й адмінам і не сподобається.

То можна зробити дочірній клан у два етапи: 1. Реєстрація рекрутського клану - без участі бандерівця. 2. Передача керівництва клану тому, хто матиме достатньо часу і натхнення.

Спільне полювання вийде лише для однакових за рівнем, а у нас скоро всі або майже всі перейдуть за 7-й рівень.

Justice for All

ZaryadДата: Середа, 21.11.2007, 09:26 | Повідомлення # 5
Секретар Правителя
Група: Модератори
Репутація: 0
Якщо Бандеровець так бажає стати головою, то може хай він з адмінами вирішає питання зміни свого ніку.
А я пропоную приймати в дочірній клан з 2 бойового рівня. А в наш клан приймати з 6 рівня.
Назву клану візьміть з легенди "Білої троянди". Я гадаю там щось знайдеться. Можна щось таке: "Белая бабочка" biggrin

Действительность только собой определять нужно.

LewДата: Середа, 21.11.2007, 18:52 | Повідомлення # 6

Мова йде головним чином про створення рекрутського клану, а не про нік Бандеровець. Бандеровець - це людина, яка мала би бажання і час, щось для організації цього клану зробити. Тому нік його як героя в даному випадку - це другорядна справа.

Якщо хтось може і хоче з нашого клану перейняти на себе роботу і стати головою новоствореного рекрутського клану - це було б найкраще рішення! Я буду допомагати шукати українців і вербувати їх в рекрзтський клан.

Бандеровець погодився допомагати в створенні тому, що я йому це запропонував. Він не претендує ні на які посади типу голова клану.

Добавлено (21.11.2007, 18:49)
---------------------------------------------
Буяка,

Quote (Буяка)
а от з ніком Бандеровець будуть питання( з одного боку піар , з іншого багато незадоволених)

Ти правий, можуть бути незадоволені. Але з іншої сторони робити так, щоб всі були задоволені - це не ціль мого життя smile Якщо чесно - я очікував тут трохи іншої реакції... Для мене слово бандерівець - це те саме що для наддніпрянців слово козак. І ті і другі боролися проти загарбників України і за незалежність України. І одні і другі були героями.

Хоча як я вище вже написав - нік в цій темі - другорядна справа. Першочергове питання - це організація клану. Пропозиція Депути організувати клан в 2 етапи мені сподобалася - це доволі розумне рішення...

Добавлено (21.11.2007, 18:52)
Zaryad,

Quote (Zaryad)
Якщо Бандеровець так бажає стати головою, то може хай він з адмінами вирішає питання зміни свого ніку.

Бандерівець не бажає стати головою. Він готовий прийняти мою пропозицію і допомагати в організації клану так як зможе. І ніхто свій нік змінювати не має наміру!

ZaryadДата: Четвер, 22.11.2007, 09:24 | Повідомлення # 7
Секретар Правителя
Група: Модератори
Та ніхто навіть не проти. А якщо треба буде допомога, я гадаю усі зроблять щось для цього. Ми всі українці.
Просто деякі технічні питання обговорюєм.

Действительность только собой определять нужно.

ЦезарДата: Вівторок, 04.12.2007, 20:49 | Повідомлення # 8
Барон
Група: Користувачі
Привіт ! просили підписатись , я тут . cool

Добавлено (04.12.2007, 20:49)
Я готовий займатись кланом . " Повстанці "-раз антиімперський клан.

БуякаДата: Вівторок, 04.12.2007, 21:23 | Повідомлення # 9
Виконт
Ну що рееструемо? Відпишітся, в кого яка думка

Добавлено (04.12.2007, 21:23)
Також не завадило б написати статут

Antiempire-RoseДата: Вівторок, 04.12.2007, 21:53 | Повідомлення # 10
Канцлер
Група: Адміністратори
Репутація: 4
Треба нам перше визначитись з назвою, як щодо: "Антиимперские повстанцы" або "Антиимперская бойивка"?

Justice for All

ЦезарДата: Середа, 05.12.2007, 23:11 | Повідомлення # 11
Барон
Я пропоную "Повстанці" і антиімперсько і звучить гарно...

Добавлено (05.12.2007, 12:40)
Скорочено УПА
Українська
Повстанська
Армія

Добавлено (05.12.2007, 22:25)
Скільки славних героїв полягло у війні з демонами ! « Біла Троянда » зазнала великих втрат. Та ми не здались ! Я з гордістю скажу : « Ми боролись! » , ми стояли в перших лавах війська і відбивали натиск супротивника. Ми отримали стільки славних перемог …
Та рани завдані війною не гояться так швидко, як хотілося б … Ні ельфи з їх древніми знаннями , ні маги за допомогою магії ні некроманти не здатні повернути втраченого .
Та час іде потрібно підняти голову і гордо дивитись вперед . Вперед відважні герої ! На смерть заради майбутнього.
На зборах « Білої Троянди » було вирішено створити загін рекрутів , в якому б навчали, підтримували і допомагали героям . Цей загін за допомогою набутих знань і « Білої Троянди » відкривсвітові нових відважних героїв . Які заради ідеї і друга готові на все.

Добавлено (05.12.2007, 23:11)
1. Обов'язкові відвідини, не рідше 1 разу на тиждень.
2. Безвідплатно допомагати, братам по ордену в полюванні.
3. Торгувати у середині ордену за номінальною вартістю артефактів, ресурсів і т.
4. "Тренувальні бої " між рекрутами та " Білою Трояндою "
6. При переході на 7 рівень бій з героєм ( героями ) з " Білої Троянди " за право вступу в клан .

БуякаДата: Середа, 05.12.2007, 23:24 | Повідомлення # 12
Виконт
Війн було багато,і ще буде, прив"язувати до демонів мабудь не доречно,
та й треба пам"ятати що завданням основного клану є бородьба з самим імперським ладом.
Краще не писати на геройському форумі УПА, адміни можуть не зарееструвати клан.
Назва- антиімперські повстанці - тафтологія, тому краще нехай будуть просто "Повстанці"
Приймаються герої 3-6 рівня
Потрібно запровадити символічний налог, наприклад 500 золота в неділю, це дозволить запобігти простому "висінню" в клані герой, який не платить місяць отримуе попередження потім виключается(та й мультів буде менше), звісно вступ 500 золота
Герой який досяг сьомого бойового рівня, не приймає участі в інших кланах, переводится до основного клану
До неділі потрібно ухвалити всі деталі щоб подати заявку на реестрацію

Добавлено (05.12.2007, 23:24)
В статуті повинно бути щось оригінальне,
Хотілося б почути думку всіх, допоможіть у створенні клану!

ЦезарДата: Середа, 05.12.2007, 23:32 | Повідомлення # 13
Барон
8. Кожен член Клану зобов'язаний піклуватися про репутацію Клану.
9. Всі воїни Клану рівні в своїх правах і обов'язках.
10. Кожен член Клану зобов'язаний знати і дотримувати Статут Клану.

Добавлено (05.12.2007, 23:32)
11. обов'язковий податок 500 золота в тиждень
biggrin

LewДата: Четвер, 06.12.2007, 04:15 | Повідомлення # 14

Привіт Цезар! Дуже класно, що в тебе є час на організацію клану! З радістю буду допомагати. Я також за назву "Повстанці". Коротко, гарно, зрозуміло.:) Надіюся, що адміністрація гри не буде робити проблем з реєстрацією клану, який має назву, написану по українськи. Аналогічна назва російською мовою, наприклад "повстанцы" або "Антиимперские повстанцы" як на мене втрачає своє забарвлення.

В мене є декілька думок про пункт 11 - тобто про щотижневі податки.:)

До головного клану Біла Троянда буде після створення клану Повстанці 2 шляхи.

1.Вступити в рекрутський клан, платити щотижня 500 золотих, платити за вступ в клан, і потім після досягнення 7 рівня перейти в основний клан.

2. Не вступати в рекрутський клан, не платити податки, і після досягнення 7 рівня вступити в основний клан.

Получається трохи некоректно.:)
Пропозиція

1. Вступ в основний клан Біла Троянда лише для героїв рекрутського клану і вводити податки так як пропонує Цезар.

2. Вступ в основний клан залишити без змін - тобто від 7 рівня, але не вводити щотижневих податків, які на мою думку не будуть позитивним стимулом для вступу в клан героїв 3-5 рівнів, в яких і без того грошей мало. Замість податків можна ввести більшу одноразову плату за вступ в клан Повстанці - наприклад 1500.

БуякаДата: П'ятниця, 14.12.2007, 13:34 | Повідомлення # 15
Виконт
Заявка на реестрацію вже висить smile

Добавлено (14.12.2007, 13:34)
клан зареестрували

• Сторінка 1 з 4
  • 1