Головна | Щодо вступу у ФУК - Форум | Зареєструйтеся | Увійти Приветствую Вас Перехожий | RSS
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Los-Dinamos, Zaryad  
Щодо вступу у ФУК
JophianДата: Середа, 23.07.2008, 13:21 | Повідомлення # 1
Князь
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Одже, що ви думаєте про ФУК і яки у вас є питання. Я готовий надіслати їх організаторам ФУК.

Студент ІV курсу ОНУ ім. І.І.Мечникова Спеціальність ________ "Облік та Аудит"

Antiempire-RoseДата: Середа, 23.07.2008, 17:09 | Повідомлення # 2
Канцлер
Репутація: 4
Частково я вже висловив сумніви. Є і деякі інші:

2. Напад на члена ФУК викликає війну для всіх учасників.
А якщо напад цілком заслужений (є причина для війни - казус беллі), якщо напав такий же український або неукраїнський та все ж антиімперський клан - але не член ФУК?

3. Чому фронт вічної війни за національною, а не політичною ознакою? Адже всі національні клани- литовські, російські, грузинські тощо є вочевидь нашими союзниками, якщо вони проти Імперії.
Інакше ми завжди опинятимемось у меншості не лише проти російських імперців, але й проти всіх неукраїнців. І капітуляцій буде в сотні раз більше за перемоги.

Justice for All

Los-DinamosДата: Середа, 23.07.2008, 18:10 | Повідомлення # 3
Граф
Група: Модератори
Моя думка така:
- по-перше: для успішності цього проекту треба ліквідувати всі українські клани (не думаю, що всі клани на це погодяться) і всім гравцям з цих кланів вступити до нового;
-по-друге: як визначати чи гравець належить до союзного клану чи ні? чи людям входити в новий клан, але тоді буде мішанина з кланами, бо їх, як було зазначено вище, буває по декілька?

Все равны мы перед смертью, Всех разит её копьё, Лучше славная кончина, Чем позорное житьё.
«Витязь в тигровой шкуре» Шота Руставели

JophianДата: Четвер, 24.07.2008, 17:10 | Повідомлення # 4
Князь
Я однозначно дуже вдячний за те, що ви висловили свою позицію. Я побачив деякі недоліки, яки до ваших коментарів були мені не очевидні. Клан на цей момент не буде вступати у ФУК. Ця можливість в нас завжди буде і можливо, ми скористаємося нею пізніше, якщо принципи організації ФУК зміняться. Наразі це дійсно не наш формат.

JophianДата: П'ятниця, 25.07.2008, 17:18 | Повідомлення # 5
Князь
Доречі, щойно в Герцогство прибув пан Лев - консул від клану Рутенія. Я дозволив йому бути присутнім у Нарадчій Кімнаті, аби він міг більш жваво дискутувати про ФУК, співорганізатором якого він є. Наразі його титул "Барон", але це буде пізніше зміненно на "Консул" або "Посол". Ще не вирішив.

ЛевДата: Субота, 26.07.2008, 04:06 | Повідомлення # 6
Барон
Група: Перевірені
Quote (Antiempire-Rose)
3. Чому фронт вічної війни за національною, а не політичною ознакою? Адже всі національні клани- литовські, російські, грузинські тощо є вочевидь нашими союзниками, якщо вони проти Імперії.

Розумію хід думок і теж вважаю, що українскі патріотичні клани могли би знайти спільну мову з тими ж литовськими кланами. З іншої сторони, для того аби нам обєднуватися, допустимо для прикладу з литовським кланом, нам треба шукати те, що в нас є спільне і нас обєднує. Саме тут я бачу проблемне питання. що нас обєднує з литовським або грузинським кланом?

1. якщо обєднуватися проти імперських проявів деяких людей в грі - то:

а. Не всі герії зорганізовані за етнічною приналезністю в клан, а так вже вони є зорганізованими і з цим нічо не зробиш, налаштовані антиімперсько. Тобто стопроцентної підтримки не буде.
б. Сама ідея обєднання пpоти чогось як на мене має досить хиткий фундамент. Бо фундамент існує доти, доки існує те, проти чого відбувається обєднання. В нашому випадку обєднання проти імперських замашок великодержавців чисто теоретично нас від тих же великодержавців узалежнює.
B. на мою думку змістовніше шукати конструктивні речі, які би нас обєднували і тримали разом. Це для прикладу мова, яка нас обєднує, це культура і ментальність, яка нас обєднує, це наша спільна історія і наші подібні погляди в реальності на політику чи культуру. Ці речі нас можуть справді обєднати в один великий клан або в Союз автономних кланів. І на такім фундаменті можна справді щось разом вибудувати. Одним з таких проектів і є створення Федерації Українських Кланів.

Добавлено (26.07.2008, 04:06)
---------------------------------------------

Quote (Antiempire-Rose)
Напад на члена ФУК викликає війну для всіх учасників.
А якщо напад цілком заслужений (є причина для війни - казус беллі), якщо напав такий же український або неукраїнський та все ж антиімперський клан - але не член ФУК?

Якщо хтось нападає на клан, який належить до ФУК, то до його відмона буде донесено, що він нападає одночасно на цілу Федерацію Українських кланів. В такому випадку або цей ворожий клан все ж чераз задумається, чи варто нападати на декілька кланів одночасно, або буде змушений воювати проти декілька кланів одночасно. Якщо згідно статуту ФУК справді будуть відбуватися регуларні збори представників союзних кланів, то такі випадки можна буде разом обговорювати ще перед початком війни і приймати спільне рішення.

Los-DinamosДата: Субота, 26.07.2008, 14:26 | Повідомлення # 7
Граф
Група: Модератори
По першій частині повідомлення пана Лева - моя однозначна підтримка, об'єднання саме на таких принципах буде дуже дієвим, бо українців в грів є вже значна кількість. А от друга частина повідомлення змушує мене знову задумати про функціонування на практиці цієї Федерації... Просто буде дуже велика плутанина з кланами.
Моє думка така: ліквідувати всі клани, а всім членам, які дійсно будуть бажати вступити в новий клан, вступити до нього. Так відсіється багато "зайвих" людей, які або не підтримують наші ідеї, або вже давно не грають.
Проблема в одному: як бути з членством в інших кланах???
Але якщо вже людина вийде з усіх кланів і вступить тільки в один, то це буде дійсно надійний побратим і товариш.

Все равны мы перед смертью, Всех разит её копьё, Лучше славная кончина, Чем позорное житьё.
«Витязь в тигровой шкуре» Шота Руставели

Antiempire-RoseДата: Субота, 26.07.2008, 15:42 | Повідомлення # 8
Канцлер
Пан Лев, як не прикро, припускається порушень елементарних правил спілкування.
Зокрема опускається до дешевих прийомчиків на кшалт обвинувачень у бажанні клану прилучитись до готової, виконаної іншими справи.
Через наявність зневажливих, неприпустимих висловлювань щодо клану, його пост було видалено.
Входити чи не входити до ФУКу, ПУКу (Партнерства УкрКланів) тощо - вибір клану, а не шановного пана Лева.

Justice for All

ЛевДата: Субота, 26.07.2008, 20:04 | Повідомлення # 9
Барон
Група: Перевірені
Не можу не відповісти панові Deputy.
Знаю, що ця моя відповідь буде не більше і не менше конструктивна в переговорах, ніж всі дотихчасові дописи Пана Deputy по темі ФYK. Але всеж напишу:

Quote (Antiempire-Rose)
Зокрема опускається до дешевих прийомчиків на кшалт обвинувачень у бажанні клану прилучитись до готової, виконаної іншими справи.

Пан Deputy як почесний голова клану звинувачує мене в якихось дешевих прийомчиках. Мій коментар такий:

1. Замість говорити по темі - пан Deputy мене звинувачує
2. Пан Депуит звинувачує мене безпідставно.
Тут цитата з Листа голови клану Jophian до голови клану Rutenia Galizier, яку можна теж прочитати на форумі нашого клану:

http://leopolis.ucoz.ua/forum/44-241-1

""...якщо ФУК буде створено, а його діяльність буде ефективною і ділом доведе слова Статуту, клан Антиімперська Троянда одноголосно буде за приєднання до ФУК. Просто ми чекаємо конкретних результатів..."

Тобто - якщо буде готовий ФУК, його діяльність буде ефективною і буде видно конкретні результати - тоді клан Біла Троянда приєднається до ФУК. Іншими словами, якщо ми Rutenia все зробимо і організуємо, Троянда приєднається до готового.

Я коментував вищенаведену цитату. Моя реакція на таку цитату була цілком природньою

Пане , де тут дешеві прийомчики? І чи хоче мені пан Deputy ще раз щось написати про елементарні правила спілкування?

Добавлено (26.07.2008, 20:04)
---------------------------------------------
До речі - я вважаю, що пан Deputy повинен вибачитися переді мною за беззмістовні звинувачення і за стирання моїх повідомленнь на цьому сайті.
В інакшому випадку я більше не маю бажання тут спілкуватися з людьми, які так дуже добре розуміються на культурі спілкування.
До речі - така Позиція почесного голови клану Deputy викликала немале обурення в нашому клані. А стирання мого допису - нерозуміння і обурення в Рутенії.
бажаю успіхів!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Права "Біла троянда"© 2025   Хостинг від uCoz